Главная Вход / Регистрация

ПАСТА C ЛОСОСЕМ

ПАСТА C ЛОСОСЕМ

Рецепт добавлен:
Станислав Андреевич,   02.03.2010

Время приготовления:
50

Количество порций:
4

Калорийность, Ккал/100 г.:
480

Ингредиенты

Для приготовления Пасты с лососем необходимы:



  • 400 г. пасты

  • 200 г. консервированного розового лосося

  • 50 г. зеленого лука

  • 1 стакан порезанных грибов

  • стакан тертого сыра

  • 1,5 стакана жирных сливок

  • соль,

  • перец.


Фотографии блюда


Способ приготовления

  1. Отварите пасту в слегка подсоленной воде до стадии al dente (слегка недоварены), откиньте на дуршлаг, затем распределите ровным слоем по дну формы для выпечки, которая предварительно смазана небольшим количеством масла.
  2. Сверху выложите кусочки консервированного лосося.
  3. Посыпьте измельченным зеленым луком, равномерно разложите грибы, засыпьте сыром. Сверху полейте сливками.
  4. Запекайте в духовке, разогретой до 200 С в течение 30 минут, до золотистого цвета расплавившегося сыра.

Паста с лососем  готова! Есть сразу после готовности.
Паста с лососем идеально сочетается с белым  вином

Форма макаронных изделий

Папарделле
Кампанелле

Рекомендуем использовать

Pasta la Bella Макароны Классические
Паста с Копченым Лососем
Поделиться:
Facebook Livejournal Яндекс Одноклассники Liveinternet Mail.Ru
  •  
    Владислав Костюк
    29 Января 2012 #
    0       
    Не надо так долго запекать!
    Достаточно 10 минут и ок
  •  
    Angelosmeve
    1 Октября 2017 #
    0       
    Do you feel like you have tried everything possible in order to lose weight? You are not alone--many people have the same problem. The following article is designed to give you tips that you may not have even known existed. By following these tips, you will reach your weight loss goal in no time.
  •  
    Caseyiromb
    8 Октября 2017 #
    0       
    Some people, especially those running on busy daily schedules tend to use the pills to help maintain weight since they can not afford to follow all the diet programs. This is not advised. It is recommended that one seek advice from a professional in this field before using the pills. This can save one from many dangers associated with the misuse.

    The diet pills should always be taken whole. Some people tend to divide the pills to serve a longer period of time. This is not advised and can lead to ineffectiveness. If it is required that one takes a complete tablet, it means that a certain amount of the ingredients are required to achieve the desired goal. It is also recommended that one does not crush the pill and dissolve it in beverages. Chemicals found in beverages have the potential of neutralizing the desired nutrients in the pill thereby leading to ineffectiveness. The best way to take the tablets is swallowing them whole with a glass of water.

    The diet pills speed up the metabolic processes. This is the key factor that leads to the burning of all the fats in the body. This means that one passes out lots of urine, which subsequently leads to dehydration. It is imperative that the user take lots of water round the clock. This will help curb dehydration, which can lead to health problems. In addition to that, water offers the required medium for the function of the nutrients and elimination of the fats.

    When buying the review of diet pills, it is imperative that one gets the most recommended dose. People tend to compromise the quality and effectiveness of the tablets due to the variation in cost. The low priced pills depict poor quality, which means their effectiveness is not reliable. Some have also been found to cause health problems. The dose should also be taken as recommended. Over dose will not speed up the process but rather lead to complication. This will increase risk of side effects. If the taking of the pill is forgotten, do not take more to compensate for the lost time.

    The diet plan enclosed with the diet pills has also to be followed. According to the requirements, the termination of the diet must be done even with no results. This means your body is irresponsive.
  •  
    Виталий
    10 Мая 2020 #
    0       
    Не удалось дозвониться, вот мой телефон. 8(999)529-09-18 Денис
написать комментарий
*Имя *e-mail
x
Защита от автоматического заполнения
CAPTCHA
обновить изображение
Введите слово с картинки*:

Полезные статьи

Все статьи

Поиск по рецептам


добавить рецепт

Истории о макаронах

Именно макаронам мы обязаны изобретением современной вилки с несколькими зубцами — для удобства поедания спагетти ее придумал около 1700 года гофмейстер короля Фердинанда II, Gennaro Spadaccini.

Слово «macaroni» появилось в английском языке около 1770 года. В Англии слово «макарони» означало совершенство и элегантность. Фраза «that's macaroni» означала что-то особенно хорошее. Также в XVIII веке Екатерина Медичи представила макароны во Франции, и уже тогда они стали набирать популярность во всем мире.

В Америке первую машину для производства макарон в 1789 построил Томас Джеферсон, после возвращения из Франции, где он служил в качестве посла, сам большой любитель макарон.

из истории макарон
«Гурмайор» © 2006-2012. Все права защищены
109388, Россия, Москва, ул. Гурьянова, д. 31, стр. 2
тел.: +7(495)998-2112 e-mail: makaroni1@yandex.ru